22 88 29 00 [email protected]

Fritid/Ferie  

Socialpædagogisk opholdssted

 FRITID

På Stjernen deltager hvert barn og ung så vidt muligt i mindst en fritidsaktivitet.

Personalet gør meget ud af at motivere til en aktiv fritid, og til deltagelse i det lokale fritidsliv. Børnene og de unge har mulighed for at deltage i nærområdets forskellige fritidsaktiviteter, lokale sports- og kulturforeninger, som vi har et godt samarbejde med. I øjeblikket går Stjernens unge til dans, solosang, trommer og parkour. Derudover deltager de unge gerne i ”Aktiv ferie” i sommerferien og andre arrangementer udbudt af den kommunale Ungdomsskole.

Vi benytter desuden vores lokale bibliotek, sportshal, svømmehal, nærområdets dejlige natur og seværdigheder, Nakskovs multipark med rails og copings til løbehjul, skateboard, BMX og rulleskøjter. Derudover benytter de unge sig gerne af ungdomsskolen, hvor der bl.a. er klub, drengehold mm.

Da en aktiv fritid er en prioritet på Stjernen, kan man som barn og ung altid regne med stor opbakning. Vi følger gerne den enkelte, indtil han/hun er parat til selvstændigt at deltage. Vi henter og bringer gerne den enkelte efter behov, og er tilskuer i turneringer, stævner og opvisninger.

Hvis et barn eller en ung har svært ved at beslutte sig for en aktivitet, opfordres og støttes de til, at se på en eller flere aktiviteter sammen med personalet, – f.eks. brydning, fodbold, håndbold, ridning mm.

 

FERIE

Alle mennesker har ret til ferie, oplevelser og kulturel dannelse. Derfor kan vi på Stjernen godt lide at rejst og give vores børn og unge mennesker nogle kulturelle oplevelser. På Stjernen har der blandt andet været oplevelses rejser til London, Tyskland, Slovenien, Holland, Polen, Tyrkiet, Gran Canaria og Norge. Derfor er det vigtigt at alle børn og unge der bor på Stjernen har et gyldigt pas.

 

Kontakt info

 

Leder Anette Smith

Marienlystvej 17

4900 Nakskov

 

Tlf. 22882900

[email protected]