22 88 29 00 [email protected]

Fritid/Ferie  

Socialpædagogisk opholdssted for unge

 FRITID

På Stjernen deltager hvert barn og ung så vidt muligt i mindst en fritidsaktivitet.

Personalet gør meget ud af at motivere til en aktiv fritid og til deltagelse i det lokale fritidsliv. Børnene og de unge har mulighed for at deltage i forskellige fritidsaktiviteter, lokale sports- og kulturforeninger omkring huset, som vi har et godt samarbejde med. Derudover er der mulighed for at de unge kan deltage i ”Aktiv ferie” i sommerferien og andre arrangementer udbudt af den kommunale Ungdomsskole.

Vi benytter desuden vores lokale bibliotek, sportshal, svømmehal, nærområdets dejlige natur og seværdigheder, Nakskovs multipark med rails og copings til løbehjul, skateboard, BMX og rulleskøjter. Derudover benytter de unge sig gerne af ungdomsskolen, hvor der bl.a. er klub, drengehold mm.

Da en aktiv fritid er en prioritet på vores opholdssted for unge, kan man som barn og ung altid regne med stor opbakning. Vi følger gerne den enkelte, indtil han/hun er parat til selvstændigt at deltage. Vi henter og bringer gerne den enkelte efter behov og er tilskuer i turneringer, stævner og opvisninger.

Hvis et barn eller en ung har svært ved at beslutte sig for en aktivitet, opfordres og støttes de til, at se på en eller flere aktiviteter sammen med personalet, – f.eks. brydning, fodbold, håndbold, ridning mm.

Læs mere om aktiviteter på vores opholdssted for socialt udsatte unge samt beskæftigelse.

FERIE

Alle mennesker har ret til ferie, oplevelser og kulturel dannelse. Derfor kan vi på Stjernen godt lide at rejse og give vores børn og unge mennesker nogle kulturelle oplevelser. På Stjernen har der blandt andet været oplevelses rejser til London, Tyskland, Slovenien, Holland, Polen, Tyrkiet, Gran Canaria og Norge. Derfor er det vigtigt at alle børn og unge der bor på Stjernen har et gyldigt pas.

For at få flere oplysninger om vores opholdssted for unge, er du velkommen til at kontakte os. Find vores kontaktinformation her.

 

Kontakt info

 

Leder Anette Smith

Marienlystvej 17

4900 Nakskov

 

Tlf. 22882900

[email protected]

Logo Find sociale tilbud